Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Surkål Oppskrift Trines

Surkål Oppskrift Trines. Svinekoteletter steikt i panna med tradisjonelt tilbehør som surkål kan være greit nok det, men hvorfor ikke variere litt. Her kan du søke i over.

Fermentert squash med ingefær, chili & gurkemeie Nam
Fermentert squash med ingefær, chili & gurkemeie Nam from www.trineberge.com

Vaniljeis med jordbær og balsamico crema. De ytterste bladene skal være tunge, med skinnende lysegrønn farge. Vann 1,5 kilo hodekål 1/2 grønt eple i små biter 2 dl.

750 G Hodekål 2 Stk.


Hjemmelaget surkål hører høsten til. Hodekål kan selvsagt brukes til langt mer enn til får og svineribbe. Dette har blitt servert til middag med nystekte medisterkaker, brunsaus, gulrot og potet.

Her Viser Jeg Deg Hvordan Jeg Forvandler Restene Av Ribba Til En Nydelig Middag Full Av Smak.


Avkjøl raskt og oppbevar kaldt. Snitt kål fint og skjær eple i båter. Trykk på stjernene for å gi din vurdering.

Her Finner Du De Beste Ribbeoppskriftene Med Tilbehør.


Asiatisk ribbe smaker så utrolig godt! Pisker du før melet synker ned får du klumper, så her lønner det seg å følge oppskriften! Eplene kuttes i små terninger.

Man Kan Fint Sette Ribbe Direkte I Ovnen På Høy Temperatur Og Få Det Som Tilsynelatende Sprø Svor.


Man finruter svoren med en skarp kniv og gnir ribben inn med. Vurdering ( stemme) / 5. Har i dag kokt opp to store kjeler med deilig velsmakende surkål.

Hjemmelaget Surkål Hører Hjemme Til.


Fargen skal være jevn og bladene uten kutt og andre skader. Det er imidlertid slik at hvis du ikke er nøye med å få ut mest mulig vann av svor så vil den, selv om den blir sprø, allikevel inneholde så mye væske at den ikke blir sprø igjen hvis du f. Vær den første til å vurdere.